Rechttoe, rechtaan
Verkoopforecast en verkooppijplijn management
Voor ZZP-ers en professionele verkoopteams
forecasttracker_screens

BEHEER RAPPORTEN LEADS VERKOOPPLAN
Richt Forecast Tracker
in naar eigen behoefte en
met eigen terminologie.
Werk met Verkoopteams.
Maak en print
verschillende rapporten
voor prestatieverbetering
en onderlinge communicatie.
Voer nieuwe verkoopleads
eenvoudig in en houd
voortgang gemakkelijk bij.
Verwerk het verkoopplan in
verkoopdoelstellingen voor
de teams en het bedrijf.


Waarom helpt Forecast Tracker verkoopprestaties te verbeteren en omzet te vergroten?

Verkopen vereist veel energie, doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen. Administratie is het laatste waarop je zit te wachten in zo’n geval. Om te voorkomen dat je energie verspilt, moet je productiviteit hoog zijn. Je moet je richten op de verkoopmogelijkheden (leads) die kansrijk zijn en de voortgang daarvan goed bewaken als leidraad voor meer succes. Forecast Tracker is een verkoopforecast management en pijplijnanalyse programma dat zich kenmerk door zijn eenvoud en doelgerichtheid.

Traditionele CRM en SFA systemen voldoen niet meer. Door de overvloed aan mogelijkheden zijn deze systemen een administratieve last geworden en blijft er steeds minder effectieve verkooptijd over om het verkoopproces te managen van eerste contact tot opdracht. Ervaringscijfers wijzen uit dat tegenwoordig slechts 35-40% van de tijd voor verkopers beschikbaar is voor het daadwerkelijk voortstuwen van het verkoopproces. Het CRM systeem heeft een averechts effect en in het beste geval wordt het niet door de verkopers gebruikt. Forecast Tracker werkt geheel anders. Door de doelgerichtheid blijft nagenoeg alle tijd beschikbaar als effectieve verkooptijd. In tijden van economische crisis precies wat u nodig hebt om u concurrentie voor te blijven.

Met Forecast Tracker leveren wij u de oplossing zonder gedoe waarmee u ook in crisistijd GRIP houdt op uw omzet en de verkooporganisatie. Het geeft u organisatie precies wat u wilt bereiken:

 • Eenvoudige invoer van alle leads
 • Focus op de juiste opportunities/verkoopkansen
 • Werken volgens een verkoopproces of stappenplan
 • Sturen op voortgang in het verkoopproces in plaats van op activiteit
 • Rapportages die standaard voorhanden zijn
 • Omzet

In Forecast Tracker vindt alle invoer plaats op één invoerscherm. U hoeft dus niet eindeloos door te klikken om uw werk te kunnen doen. Heel overzichtelijk en efficiënt. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en geen enkel standaard verkoopproces past bij elk bedrijf. Daarom is Forecast Tracker zeer flexibel opgezet zodat u het zelf in kan richten volgens uw eigen wensen. Onder Tour wordt u precies verteld hoe u dat moet doen.

U kunt heel makkelijk beginnen met ForecastTracker want u hoeft er niets voor te installeren. Het enige wat u nodigt heeft, is een browser en een netwerkverbinding. Je kunt het overal en altijd gebruiken. U kunt het gratis 1 maand proberen en ook altijd maandelijks opzeggen als het toch niet voldoet aan uw wensen. U werkt altijd via een beveiligde omgeving zodat u gegevens beschermd zijn. Bekijk de verschillende abonnementen onder Prijzen of ga naar Aanmelden als u ForecastTracker wilt proberen.

Voor wie is Forecast Tracker?

Wat wij aanbieden is eenvoudige maar doeltreffende rechttoe, rechtaan online verkoopforecast en pijplijnmanagement software. ForecastTracker is zowel geschikt voor niet-commerciële mensen die wel hun eigen acquisitie moeten doen als voor professionele verkopers en verkoopteams. De abonnementen variëren van Brons (eenvoudig) naar Zilver tot Goud (nog steeds eenvoudig maar met meer mogelijkheden en voor grotere organisaties).

ForecastTracker biedt met name voordelen voor mensen die weinig tijd hebben of een hekel hebben aan administratie:

 • ZZP-ers en freelancers die hun eigen acquisitie doen
 • Consultancy bureaus die mogelijk nieuwe opdrachten van hun consultants willen bijhouden om beter te kunnen plannen op benodigde capaciteit
 • Ondernemers die een beter inzicht willen hebben op waar hun buitendienst mee bezig is en wat dat gaat opleveren
 • Verkopers die hun prestaties willen verbeteren en hun omzet willen vergroten
 • Professionele verkopers die voor verschillende opdrachtgevers inzicht willen verschaffen in voortgang en resultaten
 • Verkoopmanagers die de voortgang van hun individuele verkopers en geconsolideerd voor hun team willen managen
 • Bedrijven met meerdere verkoopteams en complexere verkooporganisaties
 • Bedrijven die werken met distributeurs en andere kanalen om hen beter te kunnen managen en ondersteunen
Forecast Tracker 1 maand GRATIS uitproberen! Nu aanmelden >
 
logo grip4sales
Singel 123
3311 PC Dordrecht
+31 (0)78 7070 629